+47 40 69 23 00 post@senior-travel.no

Budapest. Nye datoer kommer senere.

Helse spa med kultur og opplevelser!

Vi har valgt oss  Danubius Health Spa Resort Margitsziget hotell som ligger på Donaus vakreste øy i nærheten av sentrum, men samtidig i stillhet og ro.  Dette 4-stjernes hotellet ligger på en vidunderlig øy med store gamle trær, flotte plener og hager. Her kan du leie deg en sykkel med 4 eller 6 seter og komme deg rundt over alt. Parkanlegget har små stier og veier som du kan spasere på eller jogge om du ønsker det.

Besøk gjerne de små hyggelige kafeene og ta deg noen forfriskninger. Ta en titt på den lille dyrehagen eller vannorglet som spiller.

Du kan spasere over broene til både Buda og Pest.

Utenfor hotellet går buss nr 26 som stopper ved det store kjøpesenteret. Herfra finner du veien til utallige severdigheter.

Når du er over 65 år kjører du gratis med all kollektivtransport i Budapest.

Budapest er den hovedstaden i verden som har flest varme kilder med naturlig mineralvann.  Alle varme kilder i Ungarn har en spesielt høy konsentrasjon av mineraler, noe som gir stor helbredelseseffekt og velvære. I tillegg til dette, har det positiv virkning på mange sykdommer som for eksempel reumatisme, muskelsmerter, luftveissykdommer og sirkulasjonsproblemer, samt fordøyelsessykdommer. Termalvannets helseeffekt er blitt påvist av kjemiske laboratorier og medisinske tester.

 

Spa behandlinger – tradisjonell balneoterapi

Dette er det eneste hotellet i Budapest som har varme kilder og medisinsk spa!

I prisen er inkludert   en spa- pakke som inneholder legeundersøkelse (obligatorisk) + 6  spabehandlinger .

  • hydroterapi
  • fysioterapi (inkl. maks 3 medisinske massasjer)
  • karbonisert bad
  • gjørmewrap osv.
  • strekkbehandling i varmt vann
  • saltgruve for inhalasjon og mye annet.
  • Her er virkelig noe for enhver smak

Slik går dagene:

Vanligvis så starter man dagen i spaet.  Man tar på seg badekåpe og går ned til de varme kildene.  På veien kan du drikke helsebringende kildevann før du går opp i de varme termalbadene.  Her er temperaturer fra 25-40 grader. Behandlingene som er anbefalt deg, får du på samme sted.

Det er også mulig å velge privat yogatime hver dag med en kvalifisert yogalærer,  eller å delta i aquafitness sammen med hotellets andre gjester.

På ettermiddagen reiser man gjerne på en tur til Buda eller Pest. 

Rommene på hotellet er romslige og veldig komfortable med mulighet for å lage te og kaffe. De ble delvis oppusset i 2016.  Sengene er behagelige. Hotellet har en spa- og terapeutisk avdeling av høy kvalitet hvor de bruker termalkildene på øya for sine internasjonalt berømte behandlinger. Der finnes innen- og utendørs bassenger, aromakabin, steamkabinett, sauna, fittnessrom og solbadeterrasse som er inkludert i prisen.

Opplevelsene er mange og vakre i Budapest.  Shopping, kunst og kultur står høyt i kurs.  Man får en fin smakebit på tilbudet med både sightseeingtur med buss og båtturen med middag på Donau!

 

Bestill tur her:

EnglishNorwegian
Share This