fbpx

Grand Hotell Sol Y Mar

Gruppereise fra 2.- 17. november 2019 med reiseleder.

Grand  Hotel Sol Y Mar er vårt fremragende hotell i Calpe.

Her bor du i virkelig fantastiske omgivelser. Vi kaller det et luksushotell, og passer for deg som vil ha høy standard til gode priser.

Hotellet ligger fantastisk til  ligger på stranden og like ved den deilige strandpromenaden, butikker og koselige kafeer.

Vi inntar frokost og middag i hotellets gourmetrestaurant.

Hyggelig samvær og fine dager. Her blir tilbud om utflukter for enhver smak. Man kan hygge seg på den vakre strandpromenaden som går helt ned til den gamle fiskerlandsbyen, her finner du fiskemarkedet og et utvalg av gode fiskerestauranter. Er du i god form kan du klatre opp på Calpeklippen og nyte utsikten derfra. Shoppe i alle de hyggelige små butikkene i gamlebyen eller gå på det lokal marked å gjøre gode kjøp. Kanskje vil du heller ta en is på en av de små kafeene på strandpromenaden, nyte sola og folkelivet.

Hotellet har gratis treningsenter og et flott spa. Du kan også slappe av i Champagnebaren ved det vakre utendørs svømmebassenget, med utsikt mot havet.

Her trenger du ikke å kjede deg men nyte gode og trygge dager i våre hender.

Denne turen har fly fra Oslo, reiseleder fra Senior Travel og halvpensjon i gourmetrestauranten. Vi kan ordne tilslutningsbilletter fra alle flyplasser i Norge. Her får du virkelig et godt kjøp!

Hotellets fasiliteter og tilbud på hotellet

 • Vakkert utendørs svømmebasseng
 • Rom med eller uten havutsikt+ suiter
 • Gourmet Restaurant
 • Stort supermarked i underetasjen
 • Gratis wifi
 • Norske TV kanaler
 • Sportsbar
 • Champagne bar
 • Garasje
 • Spasenter med varmtvannsbasseng
 • Treningsrom
 • Særdeles serviceminded og hyggelig betjening
2.- 17. november 2019 14 netter
Exterior rom (mot gate) Kr 19 900,- pr person i dobbeltrom
Rom med havutsikt Kr. 23 400,- pr person i dobbeltrom

Bestill tur her:

Helsereise – også for deg som trenger det

Senior Travel samarbeider med Simedsol trening og fysioterapi.

Simedsol har klinikk i Spa avdelingen på Suitopia og egen klinikk i Albir.

Fysikalsk behandling i Albir med Senior Travel og Simedsol

Albir er en hyggelig kystby som er veldig populær, ikke minst blant norske turister. For i tillegg til det ekte spanske er det også flere norske kafeer og restauranter her. Albir er stedet for deg som ønsker rolige omgivelser, men som likevel vil ha sjøen, stranden og utfluktsmulighetene tilgjengelig. Området har et godt tilbud for alle og kan bl.a by på en rekke fornøyelsesparker, flotte treningsfasiliteter og golfbaner.

Hotellet ligger ved enden av hovedgaten, i flatt område, som egner seg for de fleste. I Albir kommer man seg greit rundt med gåstol, rullestol, elektrisk scooter etc. Det er gangavstand til butikker, tog/buss, spisesteder, marked, m.m. Rommene inneholder liten sofa, skrivebord, kjøleskap, safe, tv med NRK og TV2, Wifi, dusj i badekar, hårføner og balkong

SIMEDSOL fysioterapi har dyktige fysioterapeuter og tilbyr fysioterapi til gjester som trenger det. SIMEDSOL Fysioterapi har refusjonsavtale med HELFO. Klinikken ligger midt i Albir, 5 minutter gangavstand fra hotellet. Klinikken drives av norske Anne Elisabeth Simensen, som selv er fysioterapeut og har masterutdanning i rehabilitering.

SIMEDSOL fysioterapi tilbyr følgende behandlinger:

 • Fysioterapi
 • Artroseskole
 • Gruppetrening
 • Massasje
 • Personlig trening
 • Akupunktur

Pasienten legger ut for behandlingene og søker om refusjon hos HELFO i etterkant. SIMEDSOL hjelper til med å  fylle ut dokumentene til HELFO.

Egenandelstak 2 for 2019 er på 2085 kroner innen man får frikort, heretter vil man få refundert alt.

Du kan lese mer om frikort her:

https://www.helfo.no/regelverk/egenandeler-for-helsetjenester

I Albir finnes det mange norske leger, hvis man skulle trenge det.  Det er også gode muligheter for leie av  hjelpemidler som gåstol, rullestol, scooter, toalettforhøyer, lift etc.

Calpe er opprinnelig en gammel fiskerlandsby. Nå er det en populær by for gjester som vil oppleve litt mer av det autentiske Spania.

Fra hotellet kan du vandre langs den flotte strandpromenaden, klatre på Calpeklippen, gå fine forturer i terrenget og i fuglereservatene.Like ved, ligger en stor innsjø hvor fuglelivet er spennende . Her mellomlander flamingoer og en rekke andre fugler på vei mot nord og sør.

Sykkelutleie og shopping. Ta toge eller buss til Albir, Benidorm, Denia, eller lei en bil og kjør til de små vakre byene langs kysten. Her er masse å finne på.

Share This