Langtidsferie i Calpe

BEGRENSET ANTALL:
Sikre deg plass til vinteren nå 🙂

Gyllen sandstrand, lang flott promenade, koselige gater med butikker, barer og restauranter. Deilig klima med sol og behagelige temperaturer. Ikke rart at stadig flere nordmenn finner sitt vinterparadis her.

Calpe er en levende by der fastboende og langveisfarende langtidsgjester bor og lever side om side vinteren igjennom.

Byen finner du en times kjøretur fra Alicante. Her er kort vei til kjente og kjære reisemål som Albir og Altea. Reiser du videre oppover langs kysten, kommer du etter hvert til Spanias tredje største by, Valencia. Vel verdt et besøk!

I Calpe finnes masse spennende aktiviteter å sysle med. Flotte turmuligheter, både til fots og på sykkel. For de sprekeste er en tur opp til toppen av den velkjente Calpeklippen et opplagt turmål. I byen er det museer, markeder, kirker og kulturbegivenheter å besøke, og vi arrangerer fellesmiddager og utflukter for våre gjester.

Med Senior Travel kan du velge mellom to flotte bosteder; Suitopia og Calpe Apartments. Begge i sentrum med Middelhavet som nærmeste nabo.

Du har mye å glede deg til!

Om reisen

Hos oss kan du velge om du vil kjøpe en hel pakkereise, eller om du bare ønsker at vi bestiller bostedet for deg. I pakkereisen er både fly, transfer, reiseledertjeneste og opphold inkludert. Du velger selv når du vil reise, og hvor lenge du vil bli i perioden 1. november til 30. april. Vi samarbeider med mange flyselskaper, og finner den beste forbindelsen fra der du bor. På flyplassen står buss eller privat taxi og venter, og ved ankomst bostedet møtes du som oftest av reiseleder.

Velger du pakkereise er du beskyttet av Pakkereiseloven. Senior Travel er medlem av Reisegarantifondet.

Alle reisende må være selvhjulpne, og også kunne klare å ta hånd om bagasjen selv.

Ønsker du et kortere opphold, se våre reiser til Calpe på en, to og tre uker

Reiseleder
Javier på utflukt

Javier Gamo er vår reiseleder i Calpe. Han er velkjent blant våre tidligere gjester, og mange kan ikke få fullrost ham nok…

Javier er opprinnelig fra Madrid, men har bodd mange år på Costa Blanca. Han har også bodd i Norge, og er samboer med norske Anne som driver egen klinikk med fysioterapi. Vi samarbeider også med Anne.

Javier vil møte deg i resepsjonen ved ankomst, og hjelpe deg med innsjekkingen. Han arrangerer også fellesmiddager og utflukter du kan være med på.

Skulle du ha behov for legehjelp eller lignende, så stiller Javier opp. For våre gjesters trygghet vil det være mulig å kontakte ham hele døgnet.

Fysioterapi

Anne Simensen i Simedsol

Fysioterapeut Anne Simensen driver klinikken Simedsol som har avdeling på vårt hotell, Suitopía. Det er med andre ord bare en kort heistur til klinikken…
Fra vårt andre bosted er det kort gangavstand. Anne har spesialkompetanse innenfor rehabilitering, og lang erfaring med neurologiske lidelser, KOLS, artrose, reumatisme, lymfeødem samt muskel- og skjelettlidelser.

Fysioterapeutene i Simedsol er alle autoriserte. Du behøver ingen henvisning, og behandling kan gi rett på refusjon fra HELFO. Simedsol hjelper deg med å fylle ut nødvendige papirer.

Kontakt gjerne Anne på skjemaet her om du har spørsmål.

Galleri

Våre bosteder i Calpe sentrum. Kort gangavstand til gamlebyen. Del Mar heter nå Calpe Apartments
Trappen i gamlebyen
Spasertur i sjarmerende gater
Utsikt over Calpe fra Suitopia
Litt strabasiøst, men fullt mulig å komme til topps 🙂
Lørdagsmarkedet i gamlebyen
Kjøtt, frukt, grønnsaker, blomster og mere til…
Kilometervis med strand og strandpromenade
Calpestranden etter endt dag

Våre bosteder:

Suitopia Leilighetssuiter

Calpe Apartments (tidligere Del Mar)