Langtidsferie i Calpe

KAMPANJE NÅ:
500 kr i rabatt per person 🙂

Gyllen sandstrand, lang flott promenade, koselige gater med butikker, barer og restauranter. Deilig klima med sol og behagelige temperaturer. Ikke rart at stadig flere nordmenn finner sitt vinterparadis her.

Calpe er en levende by der fastboende og langveisfarende langtidsgjester bor og lever side om side vinteren igjennom.

Byen finner du en times kjøretur fra Alicante. Her er kort vei til kjente og kjære reisemål som Albir og Altea. Reiser du videre oppover langs kysten, kommer du etter hvert til Spanias tredje største by, Valencia. Vel verdt et besøk!

I Calpe finnes masse spennende aktiviteter å sysle med. Flotte turmuligheter, både til fots og på sykkel. For de sprekeste er en tur opp til toppen av den velkjente Calpeklippen et opplagt turmål. I byen er det museer, markeder, kirker og kulturbegivenheter å besøke, og vi arrangerer fellesmiddager og utflukter for våre gjester.

Med Senior Travel kan du velge mellom to flotte bosteder; Suitopia og Del Mar leiligheter. Begge i sentrum med Middelhavet som nærmeste nabo.

Du har mye å glede deg til!

Om reisen

Hos oss kan du velge om du vil kjøpe en hel pakkereise, eller om du bare ønsker at vi bestiller bostedet for deg. I pakkereisen er både fly, transfer, reiseledertjeneste og opphold inkludert. Du velger selv når du vil reise, og hvor lenge du vil bli i perioden 1. november til 30. april. Vi samarbeider med mange flyselskaper, og finner den beste forbindelsen fra der du bor. På flyplassen står buss eller privat taxi og venter, og ved ankomst bostedet møtes du som oftest av reiseleder.

Velger du pakkereise er du beskyttet av Pakkereiseloven. Senior Travel er medlem av Reisegarantifondet.

Alle reisende må være selvhjulpne, og også kunne klare å ta hånd om bagasjen selv.

Ønsker du et kortere opphold, se våre reiser til Calpe på en, to og tre uker

Reiseleder
Javier på utflukt

Javier Gamo er vår reiseleder i Calpe. Han er velkjent blant våre tidligere gjester, og mange kan ikke få fullrost ham nok…

Javier er opprinnelig fra Madrid, men har bodd mange år på Costa Blanca. Han har også bodd i Norge, og er samboer med norske Anne som driver egen klinikk med fysioterapi. Vi samarbeider også med Anne.

Javier vil møte deg i resepsjonen ved ankomst, og hjelpe deg med innsjekkingen. Han arrangerer også fellesmiddager og utflukter du kan være med på.

Skulle du ha behov for legehjelp eller lignende, så stiller Javier opp. For våre gjesters trygghet vil det være mulig å kontakte ham hele døgnet.

Fysioterapi

Anne Simensen i Simedsol

Fysioterapeut Anne Simensen driver klinikken Simedsol som har avdeling på vårt hotell, Suitopía. Det er med andre ord bare en kort heistur til klinikken…
Fra vårt andre bosted er det kort gangavstand. Anne har spesialkompetanse innenfor rehabilitering, og lang erfaring med neurologiske lidelser, KOLS, artrose, reumatisme, lymfeødem samt muskel- og skjelettlidelser.

Fysioterapeutene i Simedsol er alle autoriserte. Du behøver ingen henvisning, og behandling kan gi rett på refusjon fra HELFO. Simedsol hjelper deg med å fylle ut nødvendige papirer.

Kontakt gjerne Anne på skjemaet her om du har spørsmål.

Galleri

Våre bosteder i Calpe sentrum. Kort gangavstand til gamlebyen
Trappen i gamlebyen
Spasertur i sjarmerende gater
Utsikt over Calpe fra Suitopia
Litt strabasiøst, men fullt mulig å komme til topps 🙂
Lørdagsmarkedet i gamlebyen
Kjøtt, frukt, grønnsaker, blomster og mere til…
Kilometervis med strand og strandpromenade
Calpestranden etter endt dag

Våre bosteder:

Suitopa leilighetsuiter

Kan du si nei til en romslig, solrik balkong med panoramautsikt over Middelhavet? Eller til 75 kvadratmeter leilighet med fint soverom, flott bad i tillegg til stue med velutstyrt kjøkkenavdeling?

Ja, og så er det to TV’er. En på soverommet og en i stua. Vi må heller ikke glemme å fortelle om det fantastiske spaet der våre langtidsgjester kan komme gratis inn en gang per uke. Her er også et lite utendørs oppvarmet svømmebasseng, stort treningssenter, skybar og restaurant med delikate og smakfulle retter.

Suitopia ligger nede ved havet, men samtidig sentralt i byen.

Calpe-klippen og månen
Stilfulle leiligheter ved Middelhavet
Nyt et godt måltid og lev livet!
Ny og solrik dag venter…
ReiselengdePriser (NOK)
4 uker 14520
6 uker19520
8 uker24520
Pris per pers når to deler suite i etg 2-12. Fly, transfer og reiseledertjeneste er inkl. Tillegg for jul og påske. For flere priser, klikk på «Priser» i menyen nedenfor.
Se Suitopia

Om Suitopia

Nesten nybygget hotell med mange fasiliteter. Utmerket beliggenhet med kort vei til både hav og butikker, kafeer og restauranter. Høyreist bygg på hele 30 etasjer, der de 19 øverste etasjene har fantastisk utsikt over Middelhavet og den velkjente Calpeklippen. Lekkert Thalasso Spa der du som langtidsgjest tilbys gratis entre en gang per uke! Delikat restaurant med nydelig mat. Velutrustet trimrom og skybar på toppen er også noe hotellet kan friste med.

På Suitopia bor vi i lekre leilighetssuiter på hele 75 kvadratmeter. Disse består av stue/oppholdsrom med utgang til raus balkong (20 kvm) samt soverom og romslig bad med både badekar og dusj. TV både i stuen og på soverommet med blant annet NRK. Ønsker du en større kanalpakke med flere norske kanaler, hjelper vår reiseleder deg med å skaffe tilleggsutstyr som må til (månedsleie ca 50 euro). Gratis trådløst internett. Kjøkkenet har stekeovn, kokeplater, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og Nespresso kaffemaskin.

På langtidsopphold kan man velge å vaske selv, eller kjøpe tjenesten av hotellet (bare å si fra i resepsjonen) til ca 45 euro per gang. Nye håndklær (et stort og et lite per person) og sengetøy blir levert på døren en gang per uke. Ønskes hyppigere skift av håndklær kan dette gjøres mot betaling (ca 10 euro). Eget fellesvaskeri for vask av klær.

Åtte av suitene er tilrettelagt for rullestolbrukere med videre døråpning og enklere tilgang til bad og WC.

Gratis med besøk hjemmefra!

Bor du alene i leiligheten og får besøk hjemmefra, er det gratis opphold for den besøkende når vedkommende sover i ordinær seng! Ved oppredning på sovesofa i stuen betales 17 euro per natt direkte til hotellet. Er dere to i leiligheten og får besøk, betales også 17 euro/natt.

Fasiliteter

Et helt spesielt team av medarbeidere gjør det ytterste for at du skal trives

 • Gratis wifi
 • Gratis inngang til luksusspa en gang per uke for våre gjester
 • Gratis trimrom
 • Restaurant
 • Vaskeri for gjester
 • Hjelpemiddel utleie
 • Norsk fysioterapeut med refusjon fra Helfo
 • 40 “TV på soverommet
 • 40 “TV i stuen
 • Satellittkanal med 2 norske kanaler
 • Fullt utstyrt bad (wc, to dusjer, badekar)
 • Stuebord med fire stoler
 • 20 m2 terrasse
 • To solstoler, bord og fire stoler på terassen
 • King size seng som kan skilles til to enkeltsenger
 • Sovesofa i stuen
 • Bankboks
 • Minibar
 • To garderober
 • Telefon
 • Sikkerhetslås i vinduer og inngangsdør
 • Klimaanlegg og oppvarming
 • LED lys
 • Nespresso kaffemaskin
 • Sengetøy (legges på selv) og håndklær byttes en gang per uke
Beliggenhet

Suitopia ligger en gate opp fra strandpromenaden. Sentralt med gangavstand til det meste, både butikker, restauranter, markeder osv.

Galleri

Høyreist og slank. 29 etasjer, bygget i 2017
Resepsjonen
Leilighetsuite på 75 kvadratmeter
Her kan du drømme søtt 🙂
Stort bad med både dusj og badekar
Lun og solrik balkong med både spisebord og solsenger
Lekkert Spa. Gratis for våre gjester en gang per uke
I Spaet skal livet nytes
Store fellesområder
Hva med å runde av kvelden i Skybaren?
Utebasseng
I restauranten kan du kjøpe frokost om du ønsker
Klippen og månen fra Skybaren
Våre bosteder i Calpe ved sentrum og Gamlebyen

Priser

KAMPANJERABATT 😍😍😍
Kr 500 per person ved bestilling av pakkereise eller Kr 500 per leilighet ved bestilling av «Kun bo»

Langtidsferie 29. okt 2022 – 30. apr 20234 ukerEkstra
uke(r)
Ekstra i okt.
per dag

Pakkereise (pris per pers):
Suitopia 2-12 etg
Vi er to som deler
145202500100
Suitopia 2-12 etg
Jeg bor alene
245204990100
Suitopia m/ havutsikt 12-29 etg
Vi er to som deler
158502835110
Suitopia m/ havutsikt 12-29 etg
Jeg bor alene
272005650110

Kun bo (pris per person):
Suitopia 2-12 etg
Vi er to som deler
99502500100
Suitopia 2-12 etg
Jeg bor alene
199004990100
Suitopia m/ havutsikt 12-29 etg
Vi er to som deler
113502835110
Suitopia m/ havutsikt 12-29 etg
Jeg bor alene
227005650110
Pris i NOK. Pakkereisene inkl. fly til Alicante, busstransfer*, opphold og reiseledertjeneste. Oppholdet er basert på selvhushold, så ingen måltider er inkludert. Håndkle- og sengetøyskift en gang per uke (leveres på døren). Rengjøring kan gjøres selv, eller tjenesten kan kjøpes på hotellet (ca 45 euro). Sluttvask inngår. Tillegg for jul/nyttår og påske (pris på forespørsel). Prisene er basert på rimeligste flybilletter. Tillegg kan tilkomme dersom utsolgt, og/eller det behøves tilslutningsfly. Alle skatter/avgifter samt 1 kolli innsjekket bagasje er inkludert. Prisen oppgitt for ekstra uke(r) er per uke. Forbehold om feil i prislisten.

*) Stopp underveis må påregnes. Flybussen egner seg ikke for deg som er avhengig av rullestol. Mot pristillegg arrangerer vi i stedet privat taxitransfer som går direkte til hotellet ditt i Calpe. Også andre som ønsker en smidig og rask transfer, kan oppgradere til privat transfer. Pristillegget er kr 1250 per vei (totalpris, maks tre personer). Flybussene går ikke sen kveld og natt. Kommer du til Alicante etter kl 21 på kvelden og/eller hjemreiseflyet har avgang før kl 08:00 på morgenen, er det kun mulig med privat transfer mot tillegg.

Ønsker du et kortere opphold, se våre reiser til Calpe på en, to og tre uker

Send forespørsel

  Fyll i skjemaet nedenfor så kommer vi tilbake med reiseforslag og totalpris for opphold, transfer og flyreise. Vi benytter både Norwegian, SAS og Flyr, og plukker frem det beste alternativet fra der du reiser fra. Du kan også velge å få tilbud på kun bostedet om du vil ordne deg med fly på egen hånd. Det er helt uforpliktende å sende inn skjemaet.  Del Mar leiligheter

  Hjemmekoselige og velutstyrte leiligheter både med ett, to og tre soverom. Leilighetene er en del av Calpes beste hotell, Gran Hotel Sol y Mar, og ligger i sentrum ved strandpromenaden. Her kan du fint bo hele vinteren…

  Nettstedet Tripadvisor har kåret anlegget til Calpes beste hotell. Her finner du alt hva hjertet begjærer; blant annet nyoppusset Spa, gourmetrestaurant, terrassebar, treningsstudio og Beach Club.

  Deilige dager på Beach Club’en

  Leilighet med 2 soverom, delvis havutsikt
  ReiselengdePriser (NOK)
  4 uker14210
  6 uker18900
  8 uker23700
  Pris per person når to deler leilighet med ett soverom (gateutsikt). Fly, transfer og reiseleder er inkludert. Tillegg for jul og påske. For flere priser, klikk på «Priser» i menyen nedenfor.
  Om Del Mar

  Her bor du i en mer «vanlig» leilighet med alt fra ett til tre soverom. Også disse er av høy standard; pene og komfortable. Leilighetene er velutstyrte med både oppvaskmaskin, vaskemaskin og kjøleskap/fryser. TV og gratis trådløst internett. Balkong/terrasse mot havet eller mot byen. Leilighetene er en del av Grand Hotel Sol y Mar med blant annet spa, treningsstudio, restaurant og 24 timers resepsjon. Stort supermarked i 1. etasje. Leilighetene ligger nesten helt nede ved havet. Del Mar er kun for voksne.

  På langtidsopphold kan man velge å vaske selv, eller kjøpe tjenesten av hotellet (bare å si fra i resepsjonen) til ca 43 euro per gang. Nye håndklær og sengetøy blir levert på døren en gang per uke.

  Det vil være noe renovasjonsarbeider på Gran Hotel Sol y Mar i høst og i vinter. Utebassenget og baren ved bassenget vil være stengt. Det vil også foregå oppussing av hotellrom, men etasjene som er berørt vil være stengt av, slik at arbeidet ikke skal være til sjenanse for stedets gjester.

  Gratis med besøk hjemmefra!

  Bor du alene i leiligheten og får besøk hjemmefra, er det gratis opphold for den besøkende når vedkommende sover i ordinær seng!

  Fasiliteter

  • Utendørs svømmebasseng
  • Stor og delikat lobby
  • Gourmetrestaurant
  • Stort supermarked i underetasjen
  • Gratis wifi
  • Norske TV kanaler
  • Sportsbar
  • Champagnebar
  • Garasje
  • Spa
  • Treningsrom
  • Særdeles serviceminded og hyggelig betjening
  Leilighetstyper
  Leilighet med ett soverom med utsikt mot gate/by
  • Leilighetene ligger i byggets 9. etasje
  • Ett soverom – finnes både dobbeltseng og enkle senger
  • Bad / WC
  • Stue
  • Kjøkken (både separat og som en del av stuen
  • Vaskemaskin
  • Wifi
  • Balkong med utsikt mot by/gate
  • TV
  • Klimaanlegg
  Leilighet med to soverom, delvis havutsikt
  • Leilighetene ligger fra 1. til 9. etasje
  • Soverom 1 med dobbeltseng
  • Soverom 2 med to enkeltsenger
  • TV på begge soverom, og i stue
  • To bad
  • Stue
  • Separat kjøkken
  • Oppvaskmaskin
  • Vaskemaskin
  • Wifi
  • Balkong
  • Safe
  Leilighet med to soverom, havutsikt
  • Leilighetene ligger fra 7. til 9. etasje
  • Soverom 1 med dobbeltseng
  • Soverom 2 med to enkeltsenger
  • TV på begge soverom og i stue
  • To bad
  • Stue
  • Separat kjøkken
  • Oppvaskmaskin
  • Vaskemaskin
  • Wifi
  • Balkong
  • Safe
  Beliggenhet

  Leilighetene ligger i byens storstue Gran Hotel Sol y Mar, helt nede ved strandpromenaden.

  Galleri

  Leilighetene ligger i byens storstue, Gran Hotel Sol y Mar
  Caféen i lobbyen
  Her kan du nyte rikholdig og smakfull frokost
  Beach Club med basseng og utsikt
  Hva med noe godt å drikke i ettermiddagssolen?
  Nyoppusset og lekkert Spa
  Utmerkede treningsfasiliteter
  Våre bosteder i Calpe ved sentrum og Gamlebyen
  Priser

  KAMPANJERABATT 😍😍😍
  Kr 500 per person ved bestilling av pakkereise eller Kr 500 per leilighet ved bestilling av «Kun bo»

  Langtidsferie 1. nov 2022 – 30. apr 20234 ukerEkstra
  uke(r)

  Pakkereise (pris per pers):
  Del Mar, ett soverom, gateutsikt
  Vi er to som deler
  142102400
  Del Mar, ett soverom, gateutsikt
  Jeg bor alene
  237004795
  Del Mar, to soverom, delvis havutsikt
  Vi er to som deler
  177303295
  Del Mar, to soverom, havutsikt
  Vi er to som deler
  202903955
  Kun bo (pris per pers):
  Del Mar, ett soverom, gateutsikt
  Vi er to som deler
  95902400
  Del Mar, ett soverom, gateutsikt
  Jeg bor alene
  191804795
  Del Mar, to soverom, delvis havutsikt
  Vi er fire som deler
  68901725
  Del Mar, to soverom, delvis havutsikt
  Vi er tre som deler
  89002225
  Del Mar, to soverom, delvis havutsikt
  Vi er to som deler
  131803295
  Del Mar, to soverom, delvis havutsikt
  Jeg bor alene
  263606590
  Del Mar, to soverom, havutsikt
  Vi er fire som deler
  83002075
  Del Mar, to soverom, havutsikt
  Vi er tre som deler
  107502690
  Del Mar, to soverom, havutsikt
  Vi er to som deler
  158003950
  Del Mar, to soverom, havutsikt
  Jeg bor alene
  316007900
  Pris i NOK. Pakkereisene inkluderer fly til Alicante, busstransfer*, opphold og reiseledertjeneste. Oppholdet er basert på selvhushold, så ingen måltider er inkludert. Håndkle- og sengetøyskift en gang per uke (leveres på døren). Rengjøring kan gjøres selv, eller tjenesten kan kjøpes på hotellet (ca 50 euro). Sluttvask inngår. Tillegg for jul/nyttår og påske (pris på forespørsel). Prisene er basert på våre rimeligste flybilletter. Tillegg kan tilkomme om disse er utsolgt, og/eller det behøves tilslutningsfly. Alle skatter/avgifter samt 1 kolli innsjekket bagasje er inkludert. Prisen oppgitt for ekstra uke(r) er per uke. På Del Mar finnes også leiligheter med tre soverom (pris på forespørsel). Forbehold om feil i prislisten.

  * Stopp underveis må påregnes. Flybussen egner seg ikke for deg som er avhengig av rullestol. Mot pristillegg arrangerer vi i stedet privat transfer som går direkte til hotellet ditt i Calpe. Også andre som ønsker en smidig og rask transfer, kan oppgradere til privat transfer. Pristillegget er kr 1250 per vei (totalpris, maks tre personer). Flybussene går ikke sen kveld og natt. Kommer du til Alicante etter kl 21 på kvelden og/eller hjemreiseflyet har avgang før kl 08:00 på morgenen, er det kun mulig med privat transfer mot tillegg.

  Ønsker du et kortere opphold, se våre reiser til Calpe på en, to og tre uker

  Send forespørsel

   Fyll i skjemaet nedenfor så kommer vi tilbake med reiseforslag og totalpris for opphold, transfer og flyreise. Vi benytter både Norwegian, SAS og Flyr, og plukker frem det beste alternativet fra der du reiser fra. Du kan også velge å få tilbud på kun bostedet om du vil ordne deg med fly på egen hånd. Det er helt uforpliktende å sende inn skjemaet.