Langtidsferie – Playa del Inglés

Utsiktsleilighet på Paraíso Maspalomas

Paraíso Maspalomas er et stort leilighetsanlegg med kun private leiligheter. Her disponerer vi en delvis oppusset leilighet i 7. etasje med panoramautsikt over Playa del Inglés og Atlanterhavet. Prisgunstig!

Anlegget ligger øverst i Playa del Inglés med gangavstand til byens yrende liv. På anlegget er det hele fem svømmebassenger der ett er oppvarmet vinterstid. Leiligheten har flott balkong, ett soverom, bad og kombinert stue og kjøkken.

Du kan velge om du kun vil bestille oppholdet, eller om du i tillegg også ønsker flyreise og transfer (pakkereise). Minimum 3 ukers reiselengde.

Velkommen!


Om Paraíso Maspalomas

Stort leilighetshotell kjent for sin mange bassenger. Her er det hele fem stykker, der ett er oppvarmet på vinterstid. Bassengene ligger på hver sin side av bygningen, så blir solen borte på den ene siden, er det bare flytte seg til den andre… Alltid godt med plasser rundt bassengene hvor du også finner to bassengbarer som serverer mat og drikke.

Anleggets standard er enkel mellomklasse. Det ble bygget på 70-tallet, og var da et av de mest populære leilighetshotellene for skandinaviske og tyske turister. Nå er det imidlertid kun private som eier leiligheter. Det er ingen åpen resepsjon slik at nøkkel blir utlevert ved ankomst.

Liten matbutikk og frisør i anlegget. Kort avstand til nærmeste Spar-butikk der du får kjøpt ferske rundstykker om morgenen.

Godt å kose seg i ettermiddagssola 🙂
Utsikt fra leiligheten til det oppvarmede bassenget.
En av anleggets to bassengbarer.
Hotellet sett innenfra med svalganger til leilighetene.
Jul på Paraíso Maspalomas. Pilen viser leiligheten.

Leiligheten

En forholdsvis enkel leilighet som ligger i nest øverste etasje med panoramautsikt over Playa del Ingles. Flott balkong med morgensol. Leiligheten består i tillegg av ett soverom, bad/WC med vaskemaskin, kombinert stue/kjøkken. Badet er delvis renovert med nytt dusjkabinett. Kjøkkenet er nytt med kjøl/frys, komfyr og induksjonstopp. Kaffetrakter så du kan kose deg i morgensolen på balkongen med god kaffe.

TV med Chromecast som muliggjør å se NRK og norske kanaler (via mobil/nettbrett). Wifi mot betaling (priseks: 1 euro per dag om du leier i 30 dager).

Liten fellesterrasse i enden av gangen med panoramautsikt vestover med uforglemmelige solnedganger. Terrassen er umøblert, men i leiligheten finnes det lette stoler som man kan ta med.

Oppholdet er basert på selvhushold slik at vask av gulv og klær gjøres selv. Sluttvask inngår. Håndklær og sengetøy er i leiligheten.

Når man sitter på balkongen høres bylyder, og også tidvis trafikken på veien som går bak anlegget. Rolig og stille om natten.

Stue og balkong. Vindusveggen mot balkongen er skjøvet til side, noe som gjør leiligheten lys og luftig.
Stue og kjøkken.
Leiligheten fikk nytt kjøkken for ett år siden. Kjøl/frys og komfyr med induksjonstopp.
Bad med nytt dusjkabinett. Vaskemaskin.
Soverom med to enkeltsenger og innebygget skap.
Utsikt fra balkongen.
Jul 🙂
Beliggenhet

Paraíso Maspalomas ligger i den øvre delen av Playa del Inglés på grensen til den spanske bydelen San Fernando. Det er et kvarters gange til Yumbo kjøpesenter i sentrum. Gangavstand til alt av restauranter, butikker og barer. Det er også en fin halvtimes gåtur ned til stranden.

Priser

KAMPANJERABATT 😍😍😍
Kr 500 per person

Langtidsferie 1. jan 2023 – 30. apr 20233 ukerEkstra
uke(r)

Pakkereise inkl. fly (pris per pers):
Vi er to som deler148902000
Jeg bor alene216903800
Kun bo (pris per pers):
Vi er to som deler63002000
Jeg bor alene117003800
1. mai 2023 – 31. august 2023 – KUN BO
Vi er to som deler51001600
Jeg bor alene93003000
Priser i NOK. Pakkereisene inkluderer fly t/r Gran Canaria, privat taxitransfer fra flyplassen t/r (sjåføren møter deg/dere i ankomsthallen med navneskilt) samt opphold i leiligheten. Rengjøring og vask av håndklær/sengetøy gjøres selv (vaskemaskin i leiligheten). Sluttvask inngår. Ingen måltider er inkludert. Dette er en reise på egen hånd uten reiseleder, men eventuell problemer blir rettet opp ved at du kontakter Senior Travel i Norge.
Prisene er basert på våre rimeligste flybilletter. Tillegg kan tilkomme dersom utsolgt, og/eller det behøves tilslutningsfly. Alle skatter/avgifter samt 1 kolli innsjekket bagasje er inkludert. KUN BO = opphold uten fly og transfer. Prisene oppgitt for ekstra uke(r) er per uke. Forbehold om feil i prislisten.
Send forespørsel

    Fyll i skjemaet her, og vi sender deg et tilbud basert på det du ønsker.