+47 40 69 23 00 post@senior-travel.no

Langtidsopphold

En reise for deg som ønsker komfort og trygghet.

Våre langtidsferier starter fra 1. november og varer ut til 30. april. Du må bo på stedet i minimum 30 dager for å få denne særskilt gode prisen. Du kan bestemme selv avreisedato og hjemreisedato og fra hvilken flyplass du ønsker å dra fra. Vi er behjelpelig med å bestille fly for deg og kan hente og bringe på flyplassen (mot kostnad). Her kan du velge det alternativ som passer aller best i ditt liv.

Hotell Suitopia i Calpe

Ditt solfylte vinterhjem i Syden.  Bo luksuriøst i våre suiter på 75 m2 og hygg deg i solen på den store verandaen. Unn deg litt luksus og bestill din ferie.

Sunset Beach Club i Benalmadena, Malaga

Et populært sted for en trivelig langtidsferie.  Her får du alt du kan ønske deg fra flotte leiligheter til alt av service på hotellet.

Grand Hotell Sol Y Mar i Calpe

Et av de aller beste hotell på hele kysten med suiter, hotellrom og leiligheter. Gourmetresturant og ekstravagante omgivelser.  Meget sentralt beliggende.

Albir Playa Hotel

Albir er en hyggelig kystby som er veldig populær, ikke minst blant norske turister. For i tillegg til det ekte spanske er det også flere norske kafeer og restauranter her. 

San Juan

Vår deilige oase i San Juan ved Alicante. Her bor vi godt og hyggelig. Hotellet ligger i en nydelig hage med palmer, vakre gamle trær, blomster, ekorn, fugleliv og hyggelige mennesker.

EnglishNorwegian
Share This