Vi liker kundekontakt

Har du opplevd å stå i lang telefonkø, og når du endelig får svar, får du ikke hjelp likevel?

Vi lover at slik er det ikke hos oss. Vi gjør alt vi kan for å svare deg både hurtig og nøyaktig på spørsmålene du har, enten det er på telefon eller e-post!

Senior Travel er en liten heleid norsk turoperatør som ble etablert i Arendal i 2012. Nå ti år senere er virksomheten flyttet til Oslo, men Senior Travel skal fortsatt være den trygge og gode reisearrangøren som den alltid har vært. Nær og personlig.

Etter pandemien fokuserer vi først og fremst på langtidsferie til våre to utmerkede bosteder i Calpe på Costa Blanca i Spania.

Senior Travel er medlem av Reisegarantifondet, slik at du som kunde og gjest er sikret på best mulig måte.

Har du spørsmål, eller ønsker å slå av en reiseprat, håper vi at du kontakter oss 🙂

406 92 300, man-fre kl 9-15
hei@senior-travel.no
Oreliveien 15B, 0583 Oslo
Org nr981 551 931
Les mer

I menyen her kan du lese om våre vilkår, både når du reiser på pakkereise, og når du bare bestiller «Kun bo». Senior Travel tar personvern på alvor, og vi tar aldri i mot flere opplysninger enn vi behøver for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger i forbindelse med eventuell behandling/fysioterapi skal ikke gis til oss, kun til helsepersonell på behandlingsstedet. Alt om personvern (GDPR) kan du lese mer om ved å klikke på «Personvern» i menyen.

Vilkår pakkereiser

Alminnelige vilkår for Pakkereiser
(av 1. juli 2018 med oppdatering 17. nov 2021)

Nedenstående Alminnelige vilkår for Pakkereiser er utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet. Vilkårene gjøres gjeldende for pakkereiser som faller inn under definisjonen i Lov om Pakkereiser av 15.06.2018, § 6. Vilkårene er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familie-departementets forskrifter til loven, («Forskriftene») og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkårene regulerer forholdet mellom reisearrangør og forbruker.

Det som er angitt i kursiv tekst er spesielle vilkår for Senior Travel, og disse kompletterer Alminnelige vilkår
for Pakkereiser. Forbehold om endringer.

Vilkår kun bo

Kjøp av en enkeltstående reisetjeneste omfattes ikke av Pakkereiseloven.

Avtalen ved bestilling av «Kun Bo» inngås og er bindene for partene når Senior Travel skriftlig har bekreftet bestillingen og den reisende har betalt depositumet.

Depositumet er på kr 2000 per leilighet, og betales umiddelbart etter bestilling. Restbeløpet forfaller 35 dager før ankomst.

Hva som er inkludert fremkommer på fakturaen. Ved opphold på Suitopia og i leiligheter Del Mar i Calpe er ikke rengjøring under oppholdet inkludert. Men sluttvask inngår. Rengjøring kan kjøpes på stedet (kontakt resepsjonen). Hygieneartikler som såpe, toalettpapir o.l. er ikke inkludert.

Avbestilling
Fra bestilling og frem til tre uker før ankomst er gebyret kr 2000. Det vil si at depositumet ikke tilbakebetales. I enkelte tilfeller kan betingelsene være strengere. Dette vil i så fall meddeles før bestilling.
Er det mindre enn tre uker til ankomst, gis det ingen refusjon ved avbestilling. Vi anbefaler sterkt å tegne avbestillingsforsikring mot sykdom hos et forsikringsselskap.

Endring
Fra bestilling og frem til tre uker før ankomst er endringsgebyret kr 500. Er prisen for det nye oppholdet dyrere, vil prisdifferansen tilkomme.

Er det mindre enn tre uker til ankomst, anses endringen som avbestilling etter gjeldene regler, og nye bestilling til pris på endringstidspunktet. Er det en mindre endring (nytt navn eller et par dagers forskyving) vil vi forsøke å få endret til et lavt gebyr. Dette kan imidlertid ikke garanteres.

Endring eller avbestilling på grunn av at norske myndigheter fraråder å reise til reisemålet
I utgangspunktet gjelder vanlige avbestillingsregler, men i en slik ekstraordinær situasjon vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å få tilbake hele det innbetalte beløpet. Dette dekkes også som oftest av reiseforsikringen.

OBS: Vær oppmerksom på at avbestilling og endring som sendes på e-post utenfor vår oppgitte kontortid, først er gjeldende når kontoret åpner igjen. Det er kundens ansvar at avbestillingen/endringen kommer frem til Senior Travel, og vi sender alltid e-post tilbake slik at du vet at vi har mottatt den. Får du ikke en slik tilbakemelding må du kontakte oss på telefon.

Personvern

Senior Travel er medlem av Reisegarantifondet, og har
stilt reisegaranti som sikrer bedre forbrukerrettigheter.