+47 40 69 23 00 post@senior-travel.no

Om oss

Sykepleieren som starta reiseselskap!

Etter å ha jobbet som leder for sykehjem i mange år, skjønte jeg at min fremtidige visjon, måtte være å gi disse menneskene i sykehjem og omsorgsboliger et tilnærmet normalt liv, slik vi andre kan leve.

Det innbefatter blant annet å kunne dra på ferie og hygge seg slik vi andre gjør. Sammen med mine gode kollegaer ble vi inspirert av danske Thyra Frank og reiste på mange ferieturer med vårt sykehjem. Resultatene var overveldende gode for beboerne, pårørende og pleierne som var med. Dette var supert.

 

I 2012 startet vi Senior Travel AS.

Mange sykehjem og beboere hadde gleden av å delta. Vi hadde funnet et sted som tilfredsstilte våre strenge kriterier for hva vi forventer oss av en ferie for mennesker som trenger tilrettelegging.

Kriteriene er at reisen kan gjøres uten flybytte, ligge sentralt i forhold til at man kan spasere med rullator i omgivelsene til shopping, kultur, kafeer og andre hyggelige opplevelser.

Våre gjester må få komme på stranden eller basseng som har heis.

Maten og måltidene må være topp og all betjening må være imøtekommende og hyggelige mot våre gjester.

Rom og bad må være tilrettelagt for rullestoler, det samme må omgivelsene være. Innholdet i ferien står alle våre frivillige hjelpere for og det blir en glede for deltagerne som er med og de som er hjemme og får se de fine bildene fra en lykkelig ferie.

 

Så langt så godt!

Men hoteller av dette slaget ønsker ikke så mange «gamle mennesker» velkommen lenger. De skremmer visst bort de andre gjestene. Trist men sant!

 

Nå sitter vi igjen med kompetansen, men ikke steder som er gode nok for oss.

Vi bruker nå vår kompetanse for å gjøre feriene for våre « nye» men sprekere gjester så god som mulig på alle turene vi lager.

Vi står på for våre gjester i fremtiden også! Følg oss gjerne og bli med på tur.

Senior Travel lager nå reiser for grupper og individuelle gjester. Våre reisemål er trygge, er nøye kvalitetssikret og har høy standard.

Senior Travel har beholdt sin Visjon om en reise med kvalitet og trygghet.

Trygghetsreisene og gruppeturene er fremdeles mulige for våre gjester som bruker rullatorer og manuelle rullestoler.

Senior Travel er der for deg!

 

EnglishNorwegian
Share This