Øyhopping i Hellas

Utenfor allfarvei

Bli med på øyhopping i den vakre greske øyverdenen med både lette vandreturer og utflukter med båt og buss. Ferden går til øyene Skiathos, Skopelos og Alonnisos i øygruppen Sporadene. Vi reiser til våren når øyene viser seg frem i sin vakreste prakt. Grønne pinjer, fargeglade blomster, vakre strender, gjestmilde grekere og hvitkalkede hus som lener seg oppover i åssiden.

Og midt i alt dette feirer vi gresk påske, ikke som på et stort turiststed, men på gresk vis sammen med øygruppens egen befolkning.

Med på turen er Hellaskjenner og reiselivspioner Frode Schiøtz. 85 år gammel brenner hans hjerte like mye for Hellas i dag, som det gjorde tidlig på åttitallet da han startet Gullivers Reiser og skapte begrepet «Utenfor allfarvei». Nå driver han Lilleput Reiser som er arrangør for denne turen. Med seg på laget har han Nana Kobro som har bodd på Skopelos i snart 40 år. Med entusiasme, kjærlighet og stor formidlingsevne, er hun med på å gjøre turen til en uforglemmelig opplevelse.

Du har mye å glede deg til!


Introduksjon med bilder

Øyhopping i Hellas: Introduksjon med bilder

Program

Øyhopping i Hellas: Dag til dag program

Priser og teknisk opplegg

Arrangør er Lilleput Reiser AS. Turen starter i Athen, og transport fra Norge bestiller den reisende selv. Klikk på lenken under for mer informasjon om priser og teknisk opplegg.

Øyhopping i Hellas: Priser og teknisk opplegg

Send forepørsel

    Ønsker du å være med, eller har du ytterligere spørsmål? Fyll i skjemaet så kommer vi tilbake til deg.