Reiser til Albir

For oss nordmenn er Albir kanskje den aller største favoritten på den spanske Middelhavskysten. Og det er ikke uten grunn. Byen ligger helt nede ved havet i den «norske» kommunen Alfaz del Pi. Her er flott rullesteinstrand og lekker promenade som strekker seg helt til Altea, og her er stort utvalg i restauranter, butikker, barer og kaféer.

Å komme til Albir er for mange som å komme hjem – bortsett fra været da…

Vi har plukket ut Albir Garden og Nacavi leilighetshotell som våre bosteder. På Albir Garden bor du i leilighet med separat soverom i hovedbygget, eller i ett av anleggets mange mindre leilighetshus som er omkranset av grønne plener, vakre blomster, busker og palmer. Nacavi er nyoppusset og lekkert.

Sentralt og prisgunstig!

VED HAVET: Albir og den marmorbelagte strandpromenaden.
Om reisen

I våre pakkereiser er både fly, transfer, reiseledertjeneste og opphold inkludert. Du velger selv når du vil reise, og hvor lenge du vil bli. Du kan reise fra flere byer i Norge, og vi finner den beste forbindelsen fra der du bor. Vi flyr til Alicante på Costa Blanca, og på flyplassen står buss eller privat taxi og venter. Turen til Albir tar i underkant av en time, og ved ankomst bostedet møtes du som oftest av vår reiseleder.

Når du kjøper en pakkereise er du beskyttet av Pakkereiseloven. Senior Travel er medlem av Reisegarantifondet.

Alle reisende må være selvhjulpne, og også kunne klare å ta hånd om bagasjen selv.

Reiseleder
Vår reiseleder Javier

Javier Gamo er vår reiseleder i Albir. Han er velkjent blant våre gjester, og mange kan ikke få fullrost ham nok…

Javier er opprinnelig fra Madrid, men har bodd mange år på Costa Blanca. Han har også bodd i Norge, og er samboer med norske Anne som driver egen klinikk med fysioterapi. Vi samarbeider også med Anne.

Javier vil som oftest møte deg i resepsjonen ved ankomst, og hjelpe deg med innsjekkingen.

Skulle du ha behov for legehjelp eller lignende, så stiller Javier opp. For våre gjesters trygghet vil det være mulig å kontakte ham hele døgnet.

Fysioterapi

Anne Simensen i Simedsol

Fysioterapeut Anne Simensen driver klinikken Simedsol sentralt i Albir med gangavstand fra vårt hotell, Albir Garden.

Anne har spesialkompetanse innenfor rehabilitering, og lang erfaring med neurologiske lidelser, KOLS, artrose, reumatisme, lymfeødem samt muskel- og skjelettlidelser.

Fysioterapeutene i Simedsol er alle autoriserte. Du behøver ingen henvisning, og behandling kan gi rett på refusjon fra HELFO. Simedsol hjelper deg med å fylle ut nødvendige papirer.

Kontakt gjerne Anne på skjemaet her om du har spørsmål.


Albir Garden

Nacavi Leiligheter