Reiser til Calpe

Ferie på Costa Blanca

For de fleste nordmenn er Calpe mest kjent som et supert reisemål for langtidsgjester, men vi kan love at gleden og kosen ikke blir mindre om du velger en, to eller tre ukers opphold.

Calpe frister med gyllen sandstrand, lang og flott strandpromenade samt koselige gater med butikker, barer og restauranter, bare for å nevne noe. Vi har reiser på høsten og til vinteren, og selv da er klimaet deilig med sol og behagelige temperaturer.

Byen finner du en times kjøretur fra Alicante. Her er kort vei til kjente og kjære reisemål som Albir og Altea. Reiser du videre oppover langs kysten, kommer du etter hvert til Spanias tredje største by, Valencia. Vel verdt et besøk!

I Calpe finnes masse spennende aktiviteter å sysle med. Flotte turmuligheter, både til fots og på sykkel. For de sprekeste er en tur opp til toppen av den velkjente Calpeklippen et opplagt turmål. I byen er det museer, markeder, kirker og kulturbegivenheter å besøke, og vi arrangerer fellesmiddager og utflukter for våre gjester.

Med Senior Travel kan du velge mellom byens beste bosteder*; Suitopia, Gran Hotel og Calpe Apartments. Alle i sentrum med Middelhavet som nærmeste nabo.

*Beste hoteller i Calpe i følge reisenettstedet Tripadvisor.

Du har mye å glede deg til!

Om reisen

Du kan velge opphold på en, to eller tre uker, og du bestemmer selv når du vil reise i perioden 1. november til 30. april. I pakkereisen er både fly, transfer, reiseledertjeneste og opphold inkludert. Vi samarbeider med mange flyselskaper, og finner den beste forbindelsen fra der du bor. På flyplassen står buss eller privat taxi og venter, og ved ankomst bostedet møtes du av reiseleder. Velger du pakkereise er du beskyttet av Pakkereiseloven. Senior Travel er medlem av Reisegarantifondet.

Alle reisende må være selvhjulpne, og også kunne klare å ta hånd om bagasjen selv.

Ønsker du lengre opphold, se våre langtidsferier

Reiseleder
Javier på utflukt

Javier Gamo er vår reiseleder i Calpe. Han er velkjent blant våre tidligere gjester, og mange kan ikke få fullrost ham nok…

Javier er opprinnelig fra Madrid, men har bodd mange år på Costa Blanca. Han har også bodd i Norge, og er samboer med norske Anne som driver egen klinikk med fysioterapi. Vi samarbeider også med Anne.

Javier vil møte deg i resepsjonen ved ankomst, og hjelpe deg med innsjekkingen. Han arrangerer også fellesmiddager og utflukter du kan være med på.

Skulle du ha behov for legehjelp eller lignende, så stiller Javier opp. For våre gjesters trygghet vil det være mulig å kontakte ham hele døgnet.

Fysioterapi

Anne Simensen i Simedsol

Fysioterapeut Anne Simensen driver klinikken Simedsol som har avdeling på vårt hotell, Suitopía. Det er med andre ord bare en kort heistur til klinikken…
Fra vårt andre bosted er det kort gangavstand. Anne har spesialkompetanse innenfor rehabilitering, og lang erfaring med neurologiske lidelser, KOLS, artrose, reumatisme, lymfeødem samt muskel- og skjelettlidelser.

Fysioterapeutene i Simedsol er alle autoriserte. Du behøver ingen henvisning, og behandling kan gi rett på refusjon fra HELFO. Simedsol hjelper deg med å fylle ut nødvendige papirer.

Kontakt gjerne Anne på skjemaet her om du har spørsmål.

Galleri

Våre bosteder i Calpe sentrum. Kort gangavstand til gamlebyen. Calpe Apartments het tidligere Del Mar, og er i samme bygg som Gran Hotel
Trappen i gamlebyen
Spasertur i sjarmerende gater
Utsikt over Calpe fra Suitopia
Litt strabasiøst, men fullt mulig å komme til topps 🙂
Lørdagsmarkedet i gamlebyen
Kjøtt, frukt, grønnsaker, blomster og mere til…
Kilometervis med strand og strandpromenade
Calpestranden etter endt dag

Våre bosteder:

Gran Hotel

Suitopia Leilighetssuiter

Calpe Apartments (tidligere Del Mar)