Vistamar, Villajoyosa

Costa Blanca på sitt beste

Villajoyosa er en hyggelig kystby ved Middelhavet med sjarmerende spansk atmosfære. Her nyter du deilig sjøluft og varm sol, og du kan både rusle rundt i smale gater og promenere langs gyllen strand.

Gamlebyen er kjent for sine flotte og fargerike fasader. Historien forteller at de ble farget slik for at fiskerne skulle kunne se hjem da de var på havet.

Mange nordmenn kjenner Villajoyosa etter opphold på Solgården som ligger på oversiden av byen. Det er kort vei både til storbyen Alicante, til sjømannskirken og til den «norske» byen Albir.

Ikke bare byen, men også vårt bosted vil du bli glad i. Vistamar er nærmest å regne som et norsk senter. Det ble kjent for mange da Trondheim kommune eide stedet. Nå har det gjenoppstått – nyoppusset og innbydende!

Du har mye å glede deg til!

Galleri

Byen og stranden
Fargerik by
Fasaden ut mot havet
Byens rådhus
Bli med på en tur rundt i byen
Tenk å rusle langs Middelhavet i solskinn 🙂
Dagen rundes av…
Om reisen

Hos oss kjøper du en pakkereise der både fly, transfer og opphold er inkludert. Du reiser på egen hånd, og ikke sammen i en gruppe. Dermed kan du selv velge når du vil reise, og hvor lenge du vil bli. Vi samarbeider med mange flyselskaper, og vi finner den beste forbindelsen fra der du bor. På flyplassen står buss eller privat taxi og venter, og ved ankomst hotellet møter du som oftest norsktalende personale. Ved å velge en pakkereise er du beskyttet av Pakkereiseloven som gir deg vesentlig bedre forbrukerrettigheter enn om du kjøper fly og bosted separat. Senior Travel er medlem av Reisegarantifondet.

Alle reisende må være selvhjulpne, og også kunne klare å ta hånd om bagasjen selv.

Helse

Oppvarmet innendørs basseng

Fysioterapi og behandling

Vårt bosted Vistamar tilbyr flere ulike behandlingsformer. Her er Helfo-godkjente fysioterapeuter som betyr at du kan få refundert utleggene for fysioterapibehandling når du kommer hjem. Fysioterapeutene hjelper deg med dokumentasjon.

Innendørsbassenget holder ca 30 grader, og benyttes blant annet til vanngymnastikk og annen trening. Du kan få din personlig trener under oppholdet.

Hotellet tilbyr også tilleggstjenester for personlig assistanse og pleiehjelp.

Alle disse tjeneste må forhåndsbestilles. Priser på forespørsel.

.


Våre bosteder:

Hotel Vistamar

Leiligheter La Punta

La Punta Colors